Välkomna till SENS medlemsmöte

Den 5 september är ni välkomna till Kollängens Tingshus, Husaby, Götene, kl 18.30.

Vårrundan på Kinnekulle är en välkänt och etablerat arrangemang som lockar många besökare varje år. Men vad många inte vet är att det är en ideell förening som står bakom arrangemanget, Föreningen Mötesplats Kinnekulle.

SENS – Sociala Ekonomins Nätverk Skaraborg – som är en ideell och politiskt obunden förening med syfte att främja samarbete mellan nätverkets medlemmar och utveckla den sociala ekonomin i Skaraborg bjuder in till ett möte med Föreningen Mötesplats Kinnekulle. Vi träffas på Kollängen Tingshus, som är en av medlemmarna i föreningen Mötesplats Kinnekulle och som bland annat medverkar i vårrundan.  Vi får möjlighet att lyssna på hur föreningen arbetat för att bygga upp Vårrundan och Returrundan för att göra arrangemangen så väletablerade och kända som de är idag samt hur Kollängens Tingshus arbetar med sina arrangemang. Ta möjligheten att inspireras och till att utveckla era idéer och föreningar.  På Kollängens Tingshus kommer också en utställning av Inga Linde från Lidköping att finnas som vi får möjligheten att se.

Anmäl till kristina [dot] berneholm [at] coompanion [dot] se senast den 31/8. Ta gärna med dej någon från en förening som ännu inte är medlem i SENS.

 

Välkomna!

SENS styrelse

Bifogade filer: 
PDF icon sens_inbjudan_september.pdf