Aktuellt i Fyrbodal

Låt din förening vara med och påverka kultursatsningarna i Fyrbodal

Social ekonomi i Fyrbodals kommunalförbunds område (Strömstad, Tanum, Munkedal, Sotenäs, Lysekil, Orust, Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg, Färgelanda, Mellerud, Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål) inbjuds att lämna synpunkter på hur kulturen kan utvecklas i området.

Västra Götalandsregionen arbetar med att ta fram en ny kulturplan. I samband med det inbjuds föreningslivet i Fyrbodal att ge sin syn på vilka aktiviteter, verksamheter med mera, som ska prioriteras. Vad gör vi redan? Vad vill vi göra i framtiden? Hur gör vi och vad kan vi göra bättre? Det vi kommer fram till under kvällen, kommer att sammanställas och skickas till Västra Götalandsregionens kultursekretariat, för att sedan arbetas in i den nya kulturplanen. Mer information i filen nedan.

Tid, plats och anmälan:
Den 11 mars 2015 på Fyrbodals kommunalförbund, Museigatan 2 (Riverside), Uddevalla. Start med kaffe klockan 17.30. Vi avslutar klockan 20.30. Anmälan och ev. specialkost till: lotta [dot] forslind [at] coompanion [dot] se eller marianna [dot] andersson [at] fyrbodal [dot] se